HVAD SIGER DELTAGERNE?

Deltagere fra parkursus 2009/2010 fortæller om deres oplevelse af parkurset:

ET YDERST RELEVANT KURSUS

Vi oplevede kurset som yderst relevant. Vi er ret nygifte, og kursets emner gav os god mulighed for at komme tættere på hinanden – lære at forstå lidt mere af os selv og vores partner.

Kurset var for os en mulighed for at få snakket mange grundlæggende ting i et forhold igennem – i forhold til at være to forskellige personligheder, som skal finde ud af leve sammen, så begge parter trives. Oplæget og øvelserne til temaerne kommunikation, konfliktløsning, tilgivelse og sex-liv fik vi meget ud af. Det er emner, som man ikke lige ellers ville have sat sig ned og fået snakket om en helt alm. tirsdag aften.”

Linda og Kevin Bjærre Hørlyck

*****

EN HJÆLP TIL AT UNDGÅ MISFORSTÅELSER

“Det har været et rigtig godt forløb. Det har været interessant med alle de forskellige emner der har været taget op. Det er ting som er gået op for os hen af vejen.

For eksempel da vi havde undervisning i de 5 kærlighedssprog fandt vi ud af, at vi havde forskellig prioritering af kærlighedssproget ”tid”! Det er rigtig vigtigt for Gitte, men ikke så vigtigt for Kjeld. Kjeld mener, at når vi har snakket sammen i 5 min., så er det meget, hvorimod Gitte synes overhovedet ikke vi har talt sammen.

Når vi nu ser tilbage, kan vi se, at det har skabt misforståelser imellem os. Men nu er vi opmærksomme på det og vi ved, at det er én af de ting, vi skal tænke på for at undgå misforståelser. 

En anden ting er andre folks reaktion, når man siger at man skal til ægteskabskursus. …… Folks reaktion har ofte været, at de kigger lidt skævt til os, fordi de tror vi måske har problemer, og det er en form for behandling vi er i.

Jamen det er vi også, men ikke fordi vi har et dårligt samliv, men fordi vi gerne vil blive ved med at ha’ et super godt samliv!

Det er det kurset skal bruges til. Man bliver mindet om de vigtige ting i samlivet og får værktøjer til at reparere der, der måske er blevet glemt hen af vejen.

Så har man mod til at forsøge at skabe det ægte ægteskab skal man tage dette kursus.”

 

Gitte og Kjeld Bendix Smith Andersen

*****

ET TILTRÆNGT SERVICEEFTERSYN

“Kurset har været med til at åbne op for samtalerne herhjemme, og vi er kommet omkring meget. Det har været et tiltrængt serviceeftersyn, som har vist os, at vores ægteskab kræver opmærksomhed og kræver at vi prioriterer det.”

Anonym

*****

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s