PARKURSUS

PARKURSUS – GODT FOR ETHVERT PARFORHOLD

Et stærkt parforhold eller ægteskab kan blive endnu stærkere, og gode vaner kan blive styrket!

Det er tanken bag et kursus, som er udviklet af Holy Trinity Brompton Church i London som en del af deres Family Life Program. Siden 1996 har kurset været tilbudt til en lang række par i England, men også i mange andre lande under navnet Marriage Course. I Danmark har kurset været afholdt af ganske få kirker, f.eks. Kvaglund Kirke i Esbjerg og Sct. Nicolai Kirke i Aabenraa.

Kurset er opbygget af 7 kursusaftner med hver sit tema og en afsluttende festaften, hvor der er mulighed for at evaluere kurset og invitere andre interesserede med. Hver kursusaften indeholder oplæg ved lokale kursusholdere og samtaler plus øvelser parrene indbyrdes. Der lægges således vægt på den fortrolige og positive samtaler mellem to som elsker hinanden, og der deltagernes privatliv respekteres fuldt ud. Der er ingen forventning om, at man fortæller noget som helst om sit privatliv til andre, med mindre man selv har lyst til det. Samtalerne bliver hverken overhørt at andre – heller ikke af kursuslederne.

Kurset henvender sig til ganske almindelige par, som har lyst til at gøre parforholdet endnu bedre. Det er både for gifte par fra kirke eller rådhus og for samlevende par uanset hvor lang tid man har været sammen – ½ år eller 30 år!

Alle par, der ønsker at skabe et sundt og stærkt fælleskab, der varer hele livet, kan få glæde af kurset.

Uanset om man er midt i en udfordrende fase af sit parforhold, f.eks. lige har fået barn, har skiftet arbejde, har teenagebørn eller om børnene er fløjet fra reden, så er der noget at hente på kurset.

Selom kurset er baseret på kristne principper, vil alle uanset kirkelig tilknytning eller trosmæssig baggrund kunne få glæde af kurset.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s