Om navnet

Derfor navnet “Vipsamliv”

“VIP” kendes fra forskellige sammenhænge: “VIP-gæster” m.v.

VIP signalerer, at man i et godt og sundt samliv skal se hinanden som “VIP’s” – at “min bedre halvdel er den vigtigste person i mit liv”!

“VI” signalerer en fælles indsats – vi er sammen om en positiv indsats for parforholdet. Vi er både “vi to” i parforholdet, men også vi som står “udenfor” – d.v.s. netværk i form af familie, naboer, venner – det er også “vi” som samfund, foreningsliv, kirke og medmenneske i almindelighed.

“VI” er de to første bogstaver i “vielse”  – det er de såkaldte “vielsesaftner”, der var de første kursustilbud i pararbejdet. Her mødes par og kirke og knytter en god og positiv kontakt inden “den store dag”.

“P” henviser til “parforhold”. Det er parforholdet vi vil styrke og støtte og værne om – både parforholdet generelt, men særligt når ægteskabet er indgået vil vi hjælpe til et godt liv sammen.

“Samliv” står for “livet sammen”, uanset om det er livet sammen som samlevende par, som ægtepar, som familie med far, mor og børn – fælles børn eller delebørn.

“Samliv” er også det liv som skal leves som sammen med andre mennesker efter en skilsmisse, efter partners eller ægtefælles dødsfald – ja, kort sagt “livet sammen med andre mennesker” i alle livets forhold!

Vi ønsker at VIPsamliv må være til inspiration for alle parter i parforhold og familieliv, men også til inspiration for andre som ønsker at arbejde positivt for gode forhold og rammer for samlivet!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s