Lørdag den 24.09.2011

Ægteskabslørdag for nygifte D. 24.09.2011

For tredje gang inviterer vil til “Ægteskabslørdag for nygifte” under overskriften “Efter brylluppet”! Undervisere er familieterapeut Mads Noer, Løgumkloster, som også har medvirket ved vielsesaftnerne i 2007 og 2008. Dagens tre kursusoplæg tager udgangspunkt i hhv. ægteparrenes fortid, nutid og fremtid med god tid til indbyrdes samtaler.

Ægteskabslørdag for nygifte er et tilbud til alle, der er viet eller kirkeligt velsignet i Vorbasse, Skjoldbjerg, Hejnsvig og Vesterhede Kirker i de seneste 3 år – d.v.s. i 2009, 2010 og 2011.

Øvrige par er velkommen til at rette henvendelse og kan evt. blive skrevet på venteliste – kontakt sognepræst Frands Pedersen, Hejnsvig på 75 33 50 63 eller 61 33 50 03 eller fen(at)km.dk

Deltagende par kan se frem til en “wellness-lørdag” med gode ægteskabsråd, dejlig mad – de gode pandekager fra Pandekagehuset – og friske vandreture i en forhåbentlig dejlig sensommersol og -natur rundt om Kvie Sø.

Mads Noers tre oplæg i løbet af dagen vil hæve det personlige og hverdagsagtige i et ægteskab op på et lidt højere og smukkere niveau! Med humor og gode konkrete råd til de relativt nygifte deltagere vil der være meget at nikke genkendende til, men også nye indsigter for parrene. Formålet med Ægteskabslørdag for nygifte er at give redskaber til at udvikle forholdet i tiden fremover på en positiv og konstruktiv måde.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s